Joya

Home » Joya

Joya schoenen: Uit liefde voor uw rug!

Joya schoenen ondersteunen de natuurlijke lichaamsbeweging en bevorderen actief lopen en staan. Joya zorgen bovendien voor een natuurlijke lichaamshouding, wat voeten, rug en gewrichten ontlast en mogelijk zelfs rug- en gewrichtsklachten voorkomt.

Lopen op Joya schoenen is een unieke ervaring. Vanaf de eerste stap is duidelijk wat het verschil is met conventioneel schoeisel. Het zachte gevoel onder de voet is de nieuwe norm in de comfort schoenenmarkt - deze schoen combineert comfort met een functioneel modisch design.

In 2016 is, na uitvoerige testen, de volledige Joya collectie als bijzonder rugvriendelijk product goedgekeurd door de AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.), waarna het exclusieve keurmerk van de AGR is toegekend. Dit keurmerk is tot stand gekomen in samenwerking met de twee grootste rugscholen in Duitsland en dient als leidraad voor consumenten die ergonomisch verantwoorde producten willen aanschaffen. Dankzij de uiterst strenge testcriteria, opgesteld door een onafhankelijke commissie van medisch experts, is het AGR keurmerk algemeen geaccepteerd in de medische sector.  Meer informatie over dit keurmerk vindt u op www.agr-ev.de

Meer informatie over Joya schoenen is te vinden op www.joyashoes.swiss

Joya Schoenen