Beterlopenwinkel » Winkels Schoenenplein

Home » Beterlopenwinkel » Winkels Schoenenplein

Beterlopenwinkel

LEIDERDORP Contact: Paul dhr. P.J. Tap (Paul)
Werk Splinterlaan 158 LEIDERDORP 2352 SM Fax werk: 071-5422765 Website: Beterlopenwinkel Leiderdorp

Biography

Foto van Beterlopenwinkel

De gediplomeerde schoenconsulenten van de Beterlopenwinkel in Leiderdorp  zijn gespecialiseerd in het adviseren van modische en leuke schoenen in combinatie met jouw voetklachten. Er is een intensieve samenwerking met registerpodologie Van Zijp, Het Centrum voor voettherapie (podotherapie) en Van Gils Footcare (orthopedie) zodat wij jou bij alle voetklachten kunnen helpen.

Van Gils Footcare biedt een gratis inloopspreekuur aan, maar het is raadzaam op je hiervoor even aan te melden. Registerpodoloog Van Zijp houdt eens in de 14 dagen een inloopspreekuur op zaterdag in de Beterlopenwinkel.

Als je onze winkel bezoekt aan de Splinterlaan in Leiderdorp worden jouw voeten altijd opgemeten op de iStep voetscanner waardoor een duidelijk inzicht ontstaat inzake de drukverdeling. Hierna zullen wij, rekening houdend met jouw ideeën en wensen, jou adviseren welke schoenen het beste comfort geven en een oplossing kunnen bieden aan jouw voetproblematiek. Mocht je persoonlijk aangemeten steunzolen hebben, dan verwisselen wij die met de standaard voetbedden uit de schoenen die je gaat aanschaffen.

Voor jouw gemak kun je voor de deur parkeren. We zetten graag een vers kopje koffie of thee en je kunt indien nodig gebruik maken van ons toilet.

 

Notes

Finn Comfort-Durea-Meindl-Birkenstock-Solidus-Footnotes-Schneider-MBT-Verhulst-Ara-Sockwell-Ganter-Hartjes-Gijs

Openingsuren

Helaas zijn we op dit moment gesloten.

  Open   Gesloten
maandag09:3018:30
dinsdag09:3018:30
woensdag09:3018:30
donderdag09:3018:30
vrijdag09:3018:30
zaterdag09:3017:00
zondagVandaag gesloten