George In der Maur Beterlopenwinkel » Winkels Schoenenplein

Home » George In der Maur Beterlopenwinkel » Winkels Schoenenplein

George In der Maur Beterlopenwinkel

GROENEKAN Contact: P.J. dhr. P.J. Tap
Werk Koningin Wilhelminaweg 497 GROENEKAN 3737 BG Telefoon thuis: 030-2040612 Website: George in der maur beterlopenwinkel

Biography

Foto van George In der Maur Beterlopenwinkel

De gediplomeerde schoenconsulenten van de George In der Maur Beterlopenwinkel in Groenekan (gemeente De Bilt)  zijn gespecialiseerd in het adviseren van modische en leuke schoenen in combinatie met jouw voetklachten. Er is een intensieve samenwerking met registerpodoog Bart van Oijen en George In der Maur Orthopedie zodat wij jou bij alle voetklachten kunnen helpen.

Op vrijdag is er een multi-disciplinair spreekuur waarbij  jouw voetproblemen door twee deskundigen worden bekeken; enerzijds door een maatnemer van George In der Maur en ook door de registerpodoloog Bart van Oijen. Het is noodzakelijk dat je hiervoor een afspraak maakt op telefoonnummer: 0346-259459. Aan dit consult zijn kosten verbonden.

Als je onze winkel bezoekt in Groenekan worden jouw voeten altijd opgemeten op de iStep voetscanner waardoor een duidelijk inzicht ontstaat inzake de drukverdeling. Hierna zullen wij, rekening houdend met jouw ideeën en wensen, jou adviseren welke schoenen het beste comfort geven en een oplossing kunnen bieden aan jouw voetproblematiek. Mocht je persoonlijk aangemeten steunzolen hebben, dan verwisselen wij die met de standaard voetbedden uit de schoenen die je gaat aanschaffen.

Voor jouw gemak kun je voor de deur parkeren. We zetten graag een vers kopje koffie of thee en je kunt indien nodig gebruik maken van ons (invalide)toilet.

Notes

Finn Comfort-Durea-Meindl-Birkenstock-Solidus-Footnotes-Schneider-MBT-Verhulst-Ara-Sockwell-Ganter-Hartjes-Gijs

Openingsuren

Helaas zijn we op dit moment gesloten.

  Open   Gesloten
maandag08:3017:00
dinsdag08:3017:00
woensdag08:3017:00
donderdag08:3017:00
vrijdag08:3017:00
zaterdag08:3017:00
zondagVandaag gesloten