Bronkhorst Podo Linéa » Winkels

Home » Bronkhorst Podo Linéa » Winkels

Bronkhorst Podo Linéa

GORINCHEM Contact: W.S.M. Bronkhorst
Werk Hoogstraat 17 Zuid – Holland Nederland Gorinchem Zuid – Holland 4201 CA Nederland Telefoon werk: 0183 – 631807 Website: Bronkhorst Podo Linea Website: Bronkhorst Orthopedie Website: Bronkhorst Schoenreparatie & Sleutelservice

Biography

Foto van Bronkhorst Podo Linéa

Bronkhorst Podo Linéa is een schoenspeciaalzaak met een groot assortiment dames-, heren- en outdoorschoenen. Nagenoeg alle schoenen hebben uitneembare voetbedden en zijn zodoende geschikt voor losse steunzolen/inlays. Het merendeel van het assortiment bevat schoenen met diverse wijdtes, van smal (wijdte E) tot extra breed (wijdte M). In het assortiment hebben we ook schoenen speciaal voor zowel de diabetische voet als voor de reumatische voet.

Meten is weten, een motto dat Bronkhorst Podo Linéa past. Door vakkundig personeel worden uw voeten in de lengte en de breedte gemeten en samen zoeken we dan schoenen die u mooi vindt en bij uw voeten passen. Goed passende schoenen dienen immers als basis voor een gezond lichaam. Naast de juiste lengte en breedtemaat zijn er natuurlijk nog een aantal eisen waar een goede schoen aan moet voldoen:

  • Goede sluiting van de schoen (liefst veter- of klittenbandsluiting)
  • De schoen moet stevig zijn met een goede cambreur. (de schoen mag buigen bij de bal en tenen maar daarachter moet de schoen stevig zijn)
  • Lage stabiele hakken, voor heren max. 2cm en voor dames max. 3cm hoogte.
  • Stevig contrefort; het contrefort is de achterkant van de schoen, het deel dat de hiel omvat en op zijn plek houdt (ook wel hielkap genoemd)
  • Bovenleder en voering bij voorkeur van echt leder.
  • Voor het dragen van steunzolen moeten de schoenen voorzien zijn van uitneembare voetbedden.

Voor meer informatie over:

Openingsuren

Helaas zijn we op dit moment gesloten.

  Open   Gesloten
maandag09:0017:30
dinsdag09:0017:30
woensdag09:0017:30
donderdag09:0021:00
vrijdag09:0017:30
zaterdag09:0017:00
zondagVandaag gesloten